پیام تبریک ریاست مرکز به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۸ کد : ۵۲۵۸۲ اخبار

پیام تبریک آقای دکتر مهدی فلاحتی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کیش به مناسبت  گرامیداشت روز دانشجو:
⚜دانشجو یعنی وجودی آکنده از میل به دانستن؛ انگیزه ای سرشار برای ساختن جهانی بهتر؛ نشاطی پیوسته برای خدمت به بشریت؛ شوری مستمر برای اجرای عدالت؛ و انسانی مصمم برای خودسازی.
و چنین است که دانشجو روزش یگانه می شود و پرمعنا شانزدهم آذر، نماد حق طلبی و آزادیخواهی دانشجویان در برابر سایه شوم ظلم، اختناق و استبداد است. این روز تاریخی یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر مستبدین ظالم سپر کردند و آزادگی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند و سرآغاز تشکیل جنبشی تأثیر گذار در مسیر استکبار ستیزی و آزادیخواهی ملت ایران شدند.
اینجانب فرارسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو را به کلیه دانشجویان این سرزمین به ویژه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کیش تبریک عرض می کنم و امیدوارم همگی در کنار هم بتوانیم نقشه راه ایران عزیز را به سوی سعادت و آزادی و سربلندی سوق دهیم و از درگاه خداوند متعال در این شرایط بحرانی و برای جامعه دانشگاهی بویژه عزیزان دانشجو امید، عزت، سربلندی و تندرستی مسئلت دارم.

با احترام
مهدی فلاحتی مروست